VEILIG WONEN DAG 21 april 2015

 

We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Op dinsdag 21 april a.s. organiseerde het Beveiligingscentrum in samenwerking met de ABHS, VERTAZ en CB&V de ‘Veilig Wonen Dag 2015’. Deze dag stond in het teken van Veilig Wonen; Zorg en Vluchtwegen en is goed bezocht.

Er werd via de workshops duidelijk voldaan aan de informatiebehoefte van de deelnemers. Ook werd door het Kenniscentrum Glas een toelichting gegeven over inbraakvertragend glas.

De Standhouders toonden hun meest innovatieve producten en waren na afloop zeer tevreden over de interesse die in hun producten werden getoond.

 

 

NEMEF SMART SLOT + ENTR BESTE VEILIGHEIDSPRODUCTEN 2015

 Op de Veilig Wonen Dag 2015 werd het Nemef Smart slot + ENTR, door de bezoekers van deze kleinschalige beurs, met ruime voorsprong gekozen tot het Beste Veiligheidsproduct van 2015.

De fabrikanten en importeurs van beveiligingsproducten hadden meer dan 15 producten ingeschreven om mee te dingen naar deze prijs.

 

De dag was georganiseerd door het Beveiligingscentrum, ABHS, Vertaz en CB&V. De fabrikanten en importeurs van beveiligingsproducten hadden meer dan 15 producten ingeschreven om mee te dingen naar deze prijs.

De thema’s van deze dag hadden betrekking op de Zorg, Vlucht, Nationale Beveiligingsrichtlijn en Effectieve Preventie. Voor al deze onderwerpen waren workshops belegd die door de bezoekers werden bezocht. De dag werd druk bezocht door belanghebbende partijen als gemeenten, woningcorporaties, vertegenwoordigers van VvE’s, zorginstellingen, beveiligingsbedrijven, politie etc.

 

Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015:

P-WORKS Beveiliging BV beste Beveiligingsbedrijf 2015

Tevens had een onafhankelijke jury zich gebogen over de inzendingen van beveiligingsbedrijven om mee te dingen naar de titel: Beste Beveiligingsbedrijf 2015. Deze prijs werd gewonnen door: 

P-WORKS Beveiliging BV te Waddinxveen.

 

 

 

Beveiligingscentrum

K.v.K. nr: 09189861

 

Heeft u een vraag? Neem contact op met de helpdesk van het Beveiligingscentrum.

De helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 - 10.00 en tussen 12.00 - 13.00 via nummer 0900-235 75 89 (0,50 cent p.m.).

 

 

Ontwerp en realisatie Inperon